SnowLounge

– SnowLounge –

Arktinen lumimaailma Sallatunturilla

– Taste the Arctic –

Tervetuloa SnowLounge -lumimaailmaamme!

SnowLounge on täysin lumesta ja jäästä rakennettu lumimaailma Sallatunturilla, joka avattiin ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017.
Juuri nyt valmistelemme kolmatta talvikauttamme.

SnowLounge -lumilinnaan rakentuu myös tänä talvena suosittu SnowLounge -jääbaari. Pohjoiset ja paikalliset maut maistat tilauksesta jääravintolassamme, huikean kokemuksen saat yöpyessäsi jäähotellissamme ja elämäsi huippuhetken koet rakkaasi kanssa jääkappelissa vihkiytessäsi. Koko rakennelma muodostaa yhtenäisen arktisen lumimaailman, joka tullaan koristamaan ainutlaatuisella valaistukselle ja tottakai – yksityiskohtaisin lumi- ja jääveistoksin.

SnowLounge lumimaailma tai helpommin sanottuna ”Sallan lumilinna” sijaitsee Sallatunturin laskettelukeskuksen juurella, eturinteiden alaosassa.

Liput

Kiertäessänne koko noin 300 m2 SnowLounge lumi-jää rakennelmaan perimme pienen sisäänpääsymaksun.

Jääbaariin asiakkailla maksuton sisäänpääsy*.

 * Erikoistapahtumien ja -tilaisuuksien aikana erillinen hinnoittelu.

 

SnowLounge on perheyritys aivan Sallatunturin hiihtokeskuksen kupeessa. Mahtavat kiitokset kaikille tähän mennessä vieraillaille asiakkaille. Kiitokset kaikesta palautteesta ja kannustuksesta.

Tervetuloa jälleen tutustumaan SnowLounge -lumimaailmaamme.
Se on joka vuosi erilainen!

Markus, Paula ja lapset
SnowLounge – Taste the Arctic

Tiedoksi!
Suosittelemme pukeutumaan lämpimiin ulkovaatteisiin, sisälämpötila jatkuvasti noin -4 C, eli hivenen pakkasen puolella.

AUKIOLOAJAT

Ilmoitamme aukioloajat myöhemmin. Toivomme säiden olevan suotuisat jotta SnowLounge olisi  valmis ja avattavissa kolmannelle kaudelleen viimeistään jouluna 2019. Lämpimillä keleillä rakennustyö viivästyy. Aikaisella pakkasella aikaistuu. Pysykää kuulolla.

KENELLE?

SnowLounge -lumilinna on oivallinen vierailukohde niin yksittäisille kulkijoille, kuin ryhmillekkin: ryhmämatkaajat, työ- ja yhdistysporukat, päiväkoti- ja koululaisryhmät.

Hinnat

Hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Yksityistilaisuuksien, häiden ja muiden tapahtumien osalta, olethan suoraan yhteydessä SnowLoungen isäntään (Markus) esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme.

Ajankohtaiset tapahtumat, aukioloaikojen muutokset ja uutiset saatte Facebook -sivuiltamme.
www.facebook.com/snowloungesalla.

Book Now
close slider

You can book us via the

button, or send us an email