SnowLounge

– SnowLounge –

Arktinen lumimaailma Sallatunturilla

– Taste the Arctic –

SnowLounge 2018-2019

SnowLounge on täysin lumesta ja jäästä rakennettu useasta huoneesta koostuva lumilinna Sallatunturilla.

Kaudella 2018-19 SnowLoungessa jo edelliseltäkin kaudelta tuttu jääbaari, jossa koet pilkahduksen lumilinnan tunnelmasta. Jääbaarin kautta on pääsy peremmälle SnowLoungen lumilinnaan, jonne päiväsaikaan pääsee nimellistä pääsymaksua vastaan valokuvaamaan ja tutustumaan koko rakennelmaan, sisältäen tilausravintolan, jääkappelin, gallerian sekä huoneita majoittumiseen, kaikki tehty lumesta ja jäästä. SnwoLoungen suljettua ovensa päästetään majoittujat rauhassa yöpymään huoneisiin.

Lumitilanteesta ja lämpimästä alkutalvesta johtuen rakennustöiden aloitus viivästyi omasta tavoitteestamme tänätalvena. Mutta koska toistaiseksi talvi ei ole koskaan jättänyt tulematta, olemme nyt onneksemme tilanteessa, että voimme sanoa SnowLounge on valmis. Siitäkin huolimatta, puuhastelemme ja rakennamme silti kauden mittaan uutta. 

Päivitämme SnowLoungen Facebookia-sivuja aktiivisesti. Osoitteesta www.facebook.com/snowloungesalla voit seurata mitä SnowLoungessa tapahtuu. Tulossa mm. esiintymisiä ja jääjoogaa, häitä ja hauskanpitoa.

SnowLounge tarjoaa laadukkaita kylmiä juomia ja snäksejä arktisen kauniissa tunnelmassa. Paikallisuus ja pohjoisuus on arvo jota edustamme, ja se on esillä selvästi myös tuotevalikoimassamme: ”Taste the Arctic”

UUTENA KAUDELLE 2018-19. SnowLoungen kolmen ruokalajin päivällinen. Varaa etukäteen! Majoittuminen SnowLoungessa. Kysy lisätietoja ja varaa, tai varaa suoraan osoitteesta booking.com -> SnowLounge, Salla.

SnowLounge on pieni perheyritys aivan hiihtokeskuksen kupeessa, parkkipaikalta näkyy kun katsoo rinteiden suuntaan. SnowLounge avasi ovensa yleisölle ensimmäisen kerran Joulukuun lopussa 2017. Mahtavat kiitokset kaikille ensimmäisen kauden asiakkaille. Kiitokset kaikesta palautteesta ja kannustuksesta.

Tervetuloa tutustumaan uuteen laajempaan SnowLoungeen.

Markus, Paula ja lapset
SnowLounge – Taste the Arctic

Lämpimästi Tervetuloa!
Suosittelemme pukeutumaan lämpimiin ulkovaatteisiin, sisälämpötila jatkuvasti noin -4 C, eli hivenen pakkasen puolella.

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT

to 18.4. klo 16:00 – 21:00
pe 19.4. klo 10:00 – 22:00
la 20.4. klo 12:00 – 22:00
su 21.4. klo 12:00 – 18:00

Pääsiäisenä pidennetyt aukioloajat, säävaraus aukiolojen suhteen, mutta se on varma että PITKÄPERJANTAINA JÄRJESTETÄÄN MAHTAVAMUNAJAHTI KAIKILLE, sekä pienten pääsiäismunajahti! Katso tapahtumailmoitus. Ajankohtaiset aikataulut sekä tuoreimmat kuulumiset aina Facebook-sivullamme, Tietoja linkin takana. www.facebook.com/snowloungesalla

HUOM! Tilauksesta olemme avoinna myös muina aikoina! SnowLounge -lumilinna on oivallinen vierailukohde myös ryhmille, reissuporukoille, työporukoille, koululaisryhmille.

Hinnat

– Jääbaari, ei pääsymaksua asiakkaille
– SnowLounge lumilinna  aikuiset 8 €, lapset 4 € (4-14v). Lapset SnowLougeen aina vain aikuisen seurassa.

LOPPUKAUDEN PÄÄSYMAKSU 6 EUROA AIKUISET JA 3 EUROA LAPSET.

*Pääsymaksu SnowLounge lumilinnaan sisältää pääsyn koko SnowLoungeen eli jääbaarin lisäksi myös jääravintolaan, galleriaan,  makuuhuoneisiin sekä jääkappeliin, yhteensä noin 250m2 lumi- ja jäärakentamista.

HUOM. Sisäänpääsymaksu sisältyy etukäteen varattavaan SnowLounge päivällisen hintaan!

Yksityistilaisuuksien, häiden ja muiden tapahtumien osalta, olethan suoraan yhteydessä SnowLoungen isäntään (Markus) esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme tai vieraile paikanpäällä.

Ajankohtaiset tapahtumat, aukioloaikojen muutokset ja uutiset saatte Facebook -sivuiltamme.
www.facebook.com/snowloungesalla.