SnowLounge

SnowLounge – Taste the Arctic –

SnowLounge

SnowLounge on täysin lumesta ja jäästä rakennettu lumimaailma Sallatunturilla. SnowLounge aloittaa kauden 2018-19 Joulukuun puolen välin tienoilla, keleistä riippuen.

Vuonna 2018-19 SnowLoungessa on kaikille avoin jääbaari. Jääbaarin kautta on pääsy peremmälle SnowLoungen lumimaailmaan josta löytyvät lisäksi tilausravintola, jääkappeli sekä kuusi huonetta majoittumisiin, kaikki tehty lumesta ja jäästä. Mahtavaa tunnelmaa luo lisäksi upea valaistus.

SnowLounge tarjoaa laadukkaita kylmiä juomia ja snäksejä arktisen kauniissa tunnelmassa. Paikallisuus ja pohjoisuus on arvo jota edustamme, ja se on esillä selvästi myös tuotevalikoimassamme: ”Taste the Arctic”

SnowLounge avasi ovensa yleisölle ensimmäisen kerran Joulukuun lopussa 2017. Mahtavat kiitokset kaikille ensimmäisen kauden asiakkaille. Kiitokset kaikesta palautteesta ja kannustuksesta. Tervetuloa tutustumaan tänä kautena uuteen laajempaan SnowLoungeen.

Lämpimästi Tervetuloa!
Suosittelemme pukeutumaan lämpimiin ulkovaatteisiin, sisälämpötila jatkuvasti noin -4 C, eli hivenen pakkasen puolella.

Aukiolojat
Avaamme SnowLoungen arviolta joulukuun 2018 puolessa välissä.
Aukioloajat päivitetään mahdl pian.

Hinnat
Jääbaari avoin kaikille.
Pääsymaksu SnowLoungen lumimaailmaan, aikuiset 8 €, lapset 4 € (4-14v).

Yksityistilaisuuksien, häiden ja muiden tapahtumien osalta, olethan suoraan yhteydessä SnowLoungeen esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme.

Ajankohtaiset tapahtumat, aukioloaikojen muutokset ja uutiset saatte Facebook -sivuiltamme.
www.facebook.com/snowloungesalla.