SnowLounge

SnowLounge – Taste the Arctic –

SnowLounge on avattu kaudelle 2018-2019

SnowLounge on täysin lumesta ja jäästä rakennettu lumimaailma Sallatunturilla. SnowLoungen jääbaari avattiin jouluna ja pääsy peremmälle lumimaailmaan mahdollistuu tapaninpäivänä.

Kaudella 2018-19 SnowLoungessa tulee olemaan kaikille avoin jääbaari. Jääbaarin kautta on pääsy peremmälle SnowLoungen lumimaailmaan josta tulee löytymään lisäksi tilausravintola, jääkappeli sekä kuusi huonetta majoittumisiin, kaikki tehty lumesta ja jäästä. Mahtavaa tunnelmaa luo lisäksi upea valaistus.

Rakennustyö on edelleen hieman vaiheessa, pahoittelemme siitä aiheutunuuta häiriötä. Sisällä SnowLoungessa on jo runsaasti nähtävää ja ihailtavaa. Tällä hetkellä mahdollisuus päästä jääbaariin, arktiseen ravintolasaliin, jäägalleriaan sekä kahteen makuuhuoneeseen.

Lumitilanteesta ja lämpimästä alkutalvesta johtuen rakennustyö on hieman viivästynyt suunnitellusta. Toistaiseksi talvi ei ole koskaan jättänyt tulematta, joten positiivisin mielin ollaan. Facebookissa, www.facebook.com/snowlounge_salla voit seurata missä mennään.

SnowLounge tarjoaa laadukkaita kylmiä juomia ja snäksejä arktisen kauniissa tunnelmassa. Paikallisuus ja pohjoisuus on arvo jota edustamme, ja se on esillä selvästi myös tuotevalikoimassamme: ”Taste the Arctic”

SnowLounge on pieni perheyritys aivan hiihtokeskuksen kupeessa. SnowLounge avasi ovensa yleisölle ensimmäisen kerran Joulukuun lopussa 2017. Mahtavat kiitokset kaikille ensimmäisen kauden asiakkaille. Kiitokset kaikesta palautteesta ja kannustuksesta.

Tervetuloa tutustumaan uuteen laajempaan SnowLoungeen.

Markus, Paula ja lapset
SnowLounge – Taste the Arctic

Lämpimästi Tervetuloa!
Suosittelemme pukeutumaan lämpimiin ulkovaatteisiin, sisälämpötila jatkuvasti noin -4 C, eli hivenen pakkasen puolella.

Aukiolojat
maanantaista – lauantaihin klo 17:00 – 22:00

Ylläoleva aikataulu voimassa toistaiseksi. Tulemme aikaistamaan avaamista.
Tuoreimmat kuulumiset aina facebook-sivullamme. www.facebook.com/snowloungesalla

Hinnat
Jääbaari avoin kaikille.
Pääsymaksu SnowLoungen lumimaailmaan, aikuiset 8 €, lapset 4 € (4-14v).

HUOM. POIKKEUSHINNAT voimassa toistaiseksi rakennustyöstä johtuen
Jääbaariin ei pääsymaksua! Sisäänpääsymaksu muihin tiloihin

5 € / aikuiset
2 € / lapset huoltajan seurassa (4-14v)

Pääsymaksu sisältää pääsyn jääbaarin lisäksi myös jo valmiisiin jääravintolaan, jäägalleriaan sekä kahteen arktiseen makuuhuoneeseen.

Lapset SnowLougeen aina vain aikuisen seurassa.

Yksityistilaisuuksien, häiden ja muiden tapahtumien osalta, olethan suoraan yhteydessä SnowLoungeen esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme.

Ajankohtaiset tapahtumat, aukioloaikojen muutokset ja uutiset saatte Facebook -sivuiltamme.
www.facebook.com/snowloungesalla.